Finnska Sanomat

Magazine

Finnska Sanomat

Finnska Sanomat verscheen in 1998 voor het eerst als een nieuwsbrief van vier pagina’s. Inmiddels is het uitgegroeid tot een glossy magazine vol met foto’s van de nieuwste collecties van onze kledingmerken en gelardeerd met uiteenlopende verhalen. Finnska Sanomat is ons magazine, boordevol artikelen, nieuws en de mooiste mode.

Klik op de publicatie hieronder om de huidige editie van Finnska Sanomat door te bladeren. U kunt het tijdschrift over de hele breedte van uw beeldscherm weergeven door op het symbool rechtsonder in het venster te klikken.

Wilt u graag een gedrukt exemplaar van Finnska Sanomat in handen houden, vraag dan een gratis abonnement aan met behulp van onderstaand formulier. Wij wensen u veel lees- en kijkplezier

Vult u alstublieft onderstaand formulier in om ons magazine Finnska Sanomat thuisgestuurd te krijgen. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u ons tevens nadrukkelijk toestemming om uw gegevens in onze database op te slaan. U kunt te allen tijde deze inschrijving ongedaan maken door contact op te nemen met de uitgever (zie ‘contact’ pagina).

Let op: velden met een * zijn verplicht.